• Waarom ondersteunt Activia Fusion dit project?

  Vandaag zijn vrouwen actiever dan ooit tevoren. Het managen van hun gezinsleven combineren ze succesvol met een actieve job, sporten of diverse andere hobby's en uitstapjes met vrienden of familie. Dan klinken deze vragen je misschien wel bekend in de oren: “Hoe combineer ik nu een druk werkschema met een kwalitatief gezinsleven?” en “Hoe houd ik nog tijd over voor mezelf?”. Op deze vragen wil #Activia samen met Kelly en Lies je helpen een antwoord te vinden. Hoe? Met concrete tips & tricks om zo meer ‘me-time’  te creëren op een positieve en creatieve manier. • Wat houdt #boostyourpostivity dan in?

  Kelly Deriemaeker en Lies Botterman , beiden enthousiaste bloggende moeders, nemen het voortouw bij #boostyourpositivity.

  In Oktober en November delen ze (opnieuw) regelmatig concrete tips & tricks en persoonlijke ervaringen op hun blog & boostyourpositivity.be.

  Zo tonen ze je hoe zij alledaagse situaties op een creatieve manier aanpakken en dagen jou uit om deze zelf uit te testen en over jouw ervaringen te bloggen.

 • Hoe ga ik concreet aan de slag?

  Begin met jezelf even te registreren, zo weten wij wie er allemaal wil meedoen. Nadien hou je de blogs van Kelly en Lies of deze ruimte in de gaten doorheen Oktober & November. Spreekt het thema van de week je aan? Wil je hun tips & tricks uitproberen? Heb je raakvlakken met hun situaties? Heb je zelf ervaringen rond dat onderwerp? Wil je graag in discussie treden? Blog dan zeker mee en voeg de tag #boostyourpositivity toe aan je blogpost.

  De #boostyourpositivity tag zorgt ervoor dat je blogposts (na registratie) automatisch in ons overzicht van alle deelnemers terecht komen. Zo ontdekken andere bloggers jouw ervaringen ook meteen.